top of page

Välkommen in till oss

 

Välkommen in till oss på AUTO DIAGNOSTIK i Kristianstad. Hos oss vill vi att du ska känna dig trygg med din bil och därför använder vi aldrig något annat än originaldelar i vår service. Allt för att din service bok ska bli korrekt utfylld och för att du ska känna att din bil för bästa möjliga omvårdnad.

Vi kan bistå med allt ifrån små reparationer till däckbyten och kan även elektronik fel på automatlådor och turbobyten.

Självklart använder vi oss av godkända samarbetspartners och kan därför garantera att jobbet alltid blir fackmannamässigt utfört. Vi vet att servicen på din bil inte är något att lämna åt slumpen. Oavsett vad du behöver sätter vi gasen i botten direkt och ser till att din service i de flesta fall är klar samma dag. 

Service

Är din bil i akut behov av hjälp eller har service lampan lyst för länge? Hos oss kan du få hjälp med vad din bil än behöver. Ingen modell är för svår för våra kunniga mekaniker. På verkstaden i Kristianstad hjälper vi dig med milservice, däckbyten, och självklart tips och råd om din bil ägande. Vårt motto är att ingen fråga eller önskan är för svår och vi gör alltid vårt yttersta för att lösa just din ekvation. Men samarbetsparternas som håller vad de lovar kan vi garantera att de delar som byts på din bil är original och vi lämnar inget jobb åt slumpen. När du lämnar din bil hos oss tar vi hand om den enligt konstens alla regler och självklart lämnar vi garanti på det utförda arbetet. På AUTO DIAGNOSTIK kan vi det här med bilar och givetvis är du välkommen oavsett bilmärke.

bottom of page